Бихме могли да предложим министри на земеделието и на икономиката след

...
Бихме могли да предложим министри на земеделието и на икономиката след
Коментари Харесай

Христов: Ако кабинетът след ротацията е политически, ще предложим министри на земеделието и икономиката

Бихме могли да предложим министри на земеделието и на стопанската система след ротацията. Това сподели лидерът на Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS. Той съобщи, че ще имат оферти и за претенденти в евролистата и посочи, че евродепутатът Александър Йорданов е тяхна номинация.

По мотив вчерашното изявление на вицепрезидента Илияна Йотова, че офанзивите против президента Румен Радев се дължали на отхвърли му да взе участие в „ сглобката ”, водачът на посочи разликите сред президента и ръководещата коалиция. „ Аз не съм чувал за оферти. Може ли да си помислим, че президентът Румен Радев ще взе участие по някакъв метод в „ сглобката ”? Първо, пълномощията му по Конституция не разрешават това и второ – ние сме на диаметрално противоположни позиции ”, каза Христов.

Той разказа обстановката по-скоро като „ война сред институциите ”, а не толкоз сред персони.

Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в счита, че поръчката на президента за различна политическа мощ ще бъде следващата проруска партия, която ще се бори за проруския електорат в България.

„ Евроатлантическото болшинство, проевропейските хора и болшинството в Народното събрание сме задоволителни, с цел да вървим по пътя, определен преди доста години ”, съобщи Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.

Запитан за „ касички ” в президентството, той сподели: „ Няма пушек без огън. Имаше сигнали за напън върху бизнеса по време на служебните държавни управления ”. Христов чака инспекциите на прокуратурата да изяснят дали има нередности.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР